Webinar “De ideale Zitorthese” op 27 januari

Voor de eerste helft van 2022 hebben wij weer interessante webinars op de planning staan. We trappen op donderdag 27 januari van 11:00 tot 11:45 uur af met het webinar “De ideale zitorthese”.

Na de toevoeging van RZ Groep, producent van zit-en ligortheses, aan Doove Care Groep in 2020 zijn wij gestart met het doorontwikkelen van zitortheses en het optimaliseren van alle processen rondom de productie en logistiek van zitortheses.

Het resultaat na twee jaar is een zitorthese die beter aansluit bij de individuele en veranderende behoeften van de gebruiker en een betere ondersteuning biedt bij zitbalans of rompstabiliteit. Daarnaast is het hele proces, van indicatie tot evaluatie, vastgelegd in 8 simpele stappen.  

In het webinar lichten wij, naast een algemene uitleg over zit-en ligortheses, verder toe hoe deze innovatieve manier van werken leidt tot de ideale zitorthese en welke voordelen het oplevert voor de gebruiker, voor paramedici/hulpverleners en voor ons als producent.  

Mogen wij u ook online verwelkomen?
Bent u als ergotherapeut of fysiotherapeut betrokken bij het aanvragen van zit-/ligortheses en/of nieuwsgierig naar onze nieuwe werkwijze en zitortheses? Inschrijven is gratis. Meld u aan via onderstaande link. Via de chatfunctie heeft u als deelnemer de mogelijkheid om vragen te stellen en uw kennis te delen.

RZ Groep
Wilhelminakade 10
2741 JV Waddinxveen

 

Telefoon

0343 56 10 30

E-mail

info@rzgroep.nl