>>Aangescherpte Corona maatregelen RZ Groep

Aangescherpte Corona maatregelen RZ Groep

16-03-2020

Aangescherpte Corona maatregelen RZ Groep

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen nemen wij ook bij RZ Groep de nodige maatregelen.

Ons uitgangspunt blijft vanzelfsprekend dat wij als “cruciaal voor de zorg” aangewezen hulpmiddelenbedrijf alles in het werk zullen blijven stellen om de zorg te ondersteunen. Al onze diensten blijven dan ook gewoon geopend en bereikbaar

Wel nemen wij een aantal belangrijke maatregelen om de kans op besmetting van u en uw bewoners/patiënten aan de ene kant en onze medewerkers aan de andere kant, tot een minimum te beperken. Hoofdlijn daarbij is dat we persoonlijk contact zoveel mogelijk vermijden.

  1. Alle afspraken met onze orthesetechnici/aanmeters bij u in de instelling worden via telefoon, skype of WhatsApp video uitgevoerd. Tenzij u dit uitdrukkelijk anders wenst, dan bespreken wij graag met u de alternatieve mogelijkheden.
  2. Alle afleveringen, ophalers en kleine reparaties voeren wij uit op 1 centrale plek bij de ingang/uitgang van uw instelling. Wij komen in principe niet meer bij instellingen op de afdeling. Tenzij u hierover -in speciale gevallen- andere afspraken wenst te maken. Dan overleggen wij graag met u over alternatieve mogelijkheden.
  3. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis. Dat betekent dat wij telefonisch minder goed bemand zijn. Wilt u zo vriendelijk zijn met ons te communiceren via e-mail? Zie de emailadressen per afdeling onderaan dit bericht.
  4. Mocht u hulpmiddelen door ons laten ophalen, die (mogelijk) besmet zijn met Corona dan graag specifiek aangeven door middel van een “besmet” sticker, zoals u nu ook al doet bij bijvoorbeeld een MRSA besmetting. In ons bedrijf gaat er dan een speciaal desinfectieprotocol in werking. Geeft u dit wel minimaal één dag van tevoren aan. En houdt er rekening mee dat een planning iets langer kan duren dan u van ons gewend bent.
  5. Heeft u vragen over onze dienstverlening of protocollen, neem dan contact met ons op. Liefst via de email.

Emailadressen RZ Groep:
Algemeen: info@rzgroep.nl
Productieplanning: productieplanning@rzgroep.nl
Planning ophalen/afleveren: productieplanning@rzgroep.nl