>>Hoofdprijs Wensboomactie uitgereikt

Hoofdprijs Wensboomactie uitgereikt

16-09-2016

Hoofdprijs Wensboomactie uitgereikt

NIJMEGEN – In mei van dit jaar heeft in de Jaarbeurs Utrecht de Supportbeurs plaatsgevonden. Dit is de grootste beurs in de Benelux voor mensen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die hier beroepshalve mee te maken hebben.

Tijdens de Supportbeurs stonden wij met onze stand vlak na de ingang in hal 8, waardoor de stand van de RZ Groep het eerste was waar de bezoekers tegenaan liepen als ze de Jaarbeurs binnenkwamen. Onze stand viel op door onze groene bedrijfskleuren en de RZ Groep Wensboom in het midden van onze stand.

Met onze RZ Groep Wensboomactie konden bezoekers van de Supportbeurs dit jaar zelfs een orthesejas voor iemand winnen. Onder de Wensboom op onze stand lagen wenskaartjes waarop men kon aangeven voor wie er een orthesejas werd gewenst en waarom. Uiteindelijk heeft een groot aantal bezoekers een wens gehangen in onze Wensboom. De ene wens nog leuker, warmer of ontroerender dan de andere.

De winnaar van onze Wensboomactie is Tessa Evers geworden. Tessa werkt als ergotherapeut bij Stichting Kalorama in Nijmegen. Zij heeft een orthesejas gewonnen voor Henk Priester (72) die al ruim een halve eeuw bij Kalorama woont. Henk is een trouwe supporter van voetbalclub N.E.C., waarvan hij geen enkele thuiswedstrijd mist. De orthesejas van meneer Priester moest dus vanzelfsprekend rood-groen worden, de kleuren van de Nijmeegse Eendracht Combinatie. 

Nadat de jas al voor de zomervakantie bij meneer Priester was opgemeten, mochten we de speciale N.E.C.-orthesejas donderdag 15 september aan hem uitreiken, op zijn woonlocatie in Nijmegen. Daar troffen we een dolblije meneer Priester aan, die door de medewerkers van Kalorama nog eens extra in het zonnetje werd gezet. Zelfs de regionale krant “De Gelderlander” besteedde aandacht aan de feestelijkheden.

Wij hopen dat meneer Priester nog veel mooie wedstrijden mag meemaken in stadion De Goffert. In zijn nieuwe orthesejas uiteraard!