>>RZ Groep genomineerd voor 'Wijkse onderneming v...

RZ Groep genomineerd voor 'Wijkse onderneming van 2017'

11-01-2017

RZ Groep genomineerd voor 'Wijkse onderneming van 2017'
WIJK BIJ DUURSTEDE – Met trots mogen wij u melden dat de RZ Groep is genomineerd voor de prijs van 'Wijkse onderneming van 2017'.
 
De ondernemersprijs van de gemeente Wijk bij Duurstede wordt elke twee jaar uitgereikt in de categorieën 'zelfstandige' en 'onderneming' van het jaar. Tijdens de editie van 2017 dingt de RZ Groep samen met twee andere ondernemingen mee voor de prijs van Wijkse onderneming van het jaar.
 
De officiële bekendmaking van de nominaties vond op 9 januari plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente en werd gedaan door burgemeester Tjapko Poppens. In het gezelschap van een groot aantal ondernemers uit Wijk bij Duurstede mocht Jan Sanders namens de RZ Groep de nominatie en de bijbehorende bloemen in ontvangst nemen.
 
Donderdag 9 februari vindt tijdens het evenement 'Wijk in Bedrijf' de prijsuitreiking plaats van de Wijkse ondernemersprijs. Vóór die tijd krijgen alle genomineerden bezoek van een vakjury. Het rapport van deze jury zal uiteindelijk mede bepalend zijn voor de uitslag.
 
Naast het juryrapport is ook uw eigen stem van invloed op de uitslag. Uw stem kunt u hier uitbrengen of via de groene knop onderaan deze nieuwsbrief. Uiteraard hopen wij dat u bereid bent om op ons te stemmen, zodat de RZ Groep zich met ingang van donderdag 9 februari officieel de 'Wijkse onderneming van 2017' mag noemen.
 
Ongeacht de uitslag zijn wij zeer verheugd met de nominatie en de positieve reacties die we hierop hebben mogen ontvangen. Wij ervaren dit als een grote erkenning en waardering voor ons werk. Wij hopen u dan ook in 2017 wederom te laten zien dat wij onze nominatie waard zijn.