>>RZ Groep grijpt naast titel 'Wijkse Onderneming...

RZ Groep grijpt naast titel 'Wijkse Onderneming van 2017'

10-02-2017

RZ Groep grijpt naast titel 'Wijkse Onderneming van 2017'

WIJK BIJ DUURSTEDE – Donderdag 9 februari 2017 stond tijdens het evenement Wijk in Bedrijf geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Een spannende dag voor de RZ Groep.

In het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede gaven leerlingen van deze middelbare school presentaties over hun werkstages en kregen ondernemers uit de omgeving de kans zich te presenteren tijdens de aansluitende Bedrijfsbeurs. De avond werd feestelijk afgesloten met de uitreiking van de titels ‘Wijkse Onderneming’ en ‘Wijkse Zelfstandige’ van het jaar 2017.

Tijdens de ochtend van 12 december jl. kreeg de RZ Groep onverwacht bezoek van een driekoppige delegatie, inclusief cameravrouw, van de organisatie van Wijk in Bedrijf. Zij kwamen bekendmaken dat de RZ Groep tijdens Wijk in Bedrijf als één van de drie genomineerden zou meedingen voor de titel ‘Wijkse Onderneming van 2017’.

Nadat de RZ Groep op 11 januari bezoek had gekregen van de officiële vakjury, onder andere bestaande uit burgemeester Tjapko Poppens en directeur van Rabobank Rijn en Heuvelrug Migchel Dirksen, was op 9 februari het moment van de uitreiking eindelijk daar.

Na het tonen van de bedrijfsfilmpjes van de genomineerden, die speciaal voor de uitreiking waren gemaakt door Astrid Knoop van Stoffer & Blik Media, werd allereerst de prijs voor ‘Wijkse Zelfstandige van 2017’ uitgereikt. De winnaars in deze categorie werden Willeke en Marco van Amerongen, die met hun gezinshuis Helder momenteel 12 kinderen opvangen die om welke reden dan ook niet thuis kunnen wonen.

Nadat de aanwezige pleegkinderen van gezinshuis Helder voor een ontroerend moment hadden gezorgd door gezamenlijk het podium op te komen om met Willeke en Marco de prijs in ontvangst te nemen, was het de beurt aan de genomineerden voor de titel ‘Wijkse Onderneming van 2017’ om het podium te bestijgen.

Een lange speech van burgemeester Tjapko Poppens hield de afgevaardigden van Fysiotherapie Weustink, Mocking Hoveniers en RZ Groep nog lang in spanning. Maar uiteindelijk was het Fysiotherapie Weustink dat er met de hoofdprijs vandoor ging.

Ondanks dat wij onze nominatie niet hebben weten te verzilveren, hebben wij enorm genoten van alle positieve reacties die we hebben gekregen op onze nominatie. We willen iedereen hier hartelijk voor bedanken. En uiteraard feliciteren wij Fysiotherapie Weustink en gezinshuis Helder met hun prijs en de enorme waardering die daarbij komt kijken.