>Werkwijze

Werkwijze

Wij zijn van mening dat zitten en liggen voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn en werken er hard aan om dit voor u als klant te realiseren. Uw wensen en mogelijkheden zijn ons uitgangspunt. Voor het aanmeten en vervaardigen van de orthese komen wij met onze speciale werkbus naar u toe. Samen met u en eventueel uw hulpverleners kijken en meten we hoe uw orthese eruit moet komen te zien, zodat deze de optimale balans tussen comfort en ondersteuning biedt. De orthese wordt direct door onze orthesetechnicus in de bus gemodelleerd, zodat u de orthese meteen kunt passen. Na verdere aanpassingen in onze werkplaats kunt u de voorziening enige tijd uitproberen.

Na een aantal dagen nemen we contact met u op om uw bevindingen te bespreken. Na evaluatie van uw wensen, komen wij het pasmodel ophalen om het bij ons op de werkplaats helemaal af te werken. U bent ook van harte welkom op ons productiebedrijf. Terwijl uw orthese wordt aangepast of afgewerkt, kunt u op uw gemak wachten in ons gastenverblijf of gezellig aanschuiven in onze kantine. U kunt de orthese dan diezelfde dag nog meenemen. Ons bedrijfspand is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een afgesloten paskamer.

Wij bieden unieke oplossingen voor unieke mensen. Dat maken we concreet door alle orthesen zelf te vervaardigen en naar uw wensen af te werken. We hebben talloze mogelijkheden als het gaat om afwerking, bekleding, materiaal en kleur.